Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Viimeinen kuorma


Vihdoin kaikki tavarat saatu kotiin. Paljon menee kiertoon ja pohdittu, että seuraavan kerran muuttaessa myydään kaikki mahdollinen pois. Tavara on lopulta vain tavaraa vaikka siihen voi kiintyä. Toki moni asia on sellainen mikä on hankittu käytettynä ja uutena hinta voi nousta korkeuksiin. Tämän muuttoepisodin jälkeen tuskin uskalletaan enää käytettyä tavaraa hankkia, ellei se tule tutuilta. Iso kiitos kaikille, joilta tavaraa ollaan vuosien mittaan saatu. Erityisesti rakkaalle tädilleni. Harmiksemme osasta joudutaan nyt haikein mielin luopumaan.

Luopuminen on toisaalta vapauttavaa. Oman kodin ostaminen viime keväänä on osaltaan ollut jo haastavaa minulle, joka haluan säilyttää vapauden vain lähteä. Nyt sekin on koettu mahdolliseksi toteuttaa. Silti suuntaamme katseen uusiin haasteisiin jossain vaiheessa kun korona hellittää otettaan maailmalla.

Katsotaan mitä elämä eteen heittää. Äiti ja isä älkää huoliko. Ei me ihan vielä olla muuttokuormaa pakkaamassa. Koirien kanssa elämä on tällä hetkellä sopivan hetkistä ja vielä on lunta jäljellä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti