Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

3v ja pihatyöt jatkuu

Viikonloppuna vietettiin perron 3v synttäreitä. Lahjaksi perro sai syödä "kahjon" penturuokaa, koska se on suurta herkkua. Koirat ovat nauttineet ulkona riehumisesta ja extra herkuista.

Muuten ollaan viikonloppu jatkettu kotona tehtävälistan purkua. Pihalla kaikki alkaa olla kunnossa muutamia istutuksia lukuunottamatta. Ne haetaan syksymmällä ja istutetaan.

Tämän viikonlopun projekti on ollut autokatoksen seinä, joka melkein on saatu rakennettua loppuun. Varaston sähkötyöt kävi setäni näppärästi tekemässä kuntoon. Hänelle iso kiitos siitä.

Tähän mennessä ollaan istutettu useampi kymmenen puuta ja pensasta. Kaivettu ojat kuntoon. Siirretty pyykkiteline. Kiinnitetty terassille tuulen/sadeveden suojaseinät. Rakennettu aita. Työtunteja on mennyt myös istutusten kasteluun, puutarhakaluston kokoamiseen sekä perusteelliseen siivoukseen sisällä. Ollaanhan me jo melkein kuukausi keretty täällä asua.

Vielä on edessä sorakuorman levitys, vuotuiset talon huoltotyöt, jonkinmoisen laatikon rakennus pihavälineille, varaston rakentaminen sisäpuolelta loppuun ja maalausta. Sisällä samoja vuotuisia huoltotöitä, jota kerkeää talvellakin tehdä. Lisäksi haaveilen, että veljeni käy laittamassa keittiön, kodinhoitohuoneen ja vessan välitiloihin lasit. Muutamia harkittu Ikea ostos olisi edessä, jahka sinne rajan toiselle puolelle uskaltaa astua.

Paljon on tehty ja vielä puuhailua riittää ennen talvea. Onneksi on aikaa ja osaavia tekijöitä. Vanhemmistani ja heidän taidoistaan sekä avustaan olen aina kiitollinen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti