Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Hyvää Juhannusta!



Nyt Juhannuksen kunniaksi päästän veljeni äänen! Minun Juhannus kuluu mökillä lomaillen, grillaten ja hyttysiä hätistellen. Ne huimat kolme lomapäivää mitä minulla nyt on. Maanantaina taas töihin. Eipä siis muutakuin hyvää jussia kaikille!

Elämän menoa


Juhannuksen taikaa keskellä järvien, kera miljoonan hyttysen keskiyön kirkasta aurinkoa ihastellen, pilvien lomasta, aina kun ei satu satamaan ihan kaatamalla, yhtä tärkeä kuin minulle on Eerolan kuisti heinäkuisissa helteissä ja illan viilenevässä hiljaisuudessa on tämä lapin pikku mökki pienine hupeineen, ja mikä tärkeintä aikaa itselleen ja omille ajatuksilleen. Lapsille on täällä paljon touhua joten itse saa olla hieman enemmän rauhassa. 


Monesti maailmassa on liikaa ihmisiä ja ihan liian vähän olutta, toisinaan myös tilkkanen viskiä tai viiniä on ihan paikallaan, viime aikoina vähenevissä määrissä, syytä en tiedä, ehkä syynä tämä saavuttamani mielenrauha, enää ei ole kiire minnekään. Olen huomannut ettei ole kiire myöskään ympärillä pyörivillä vaaroilla kun niitä järvellä uistellessani katselen. Mystistä kuhaa virvelillä kun yritän napata, kuitenkin vaan haukea saaden. No ehkä vielä joku päivä myös pullea lohi onkeeni tarttuu.


Poikani josta joku päivä jotain tulee, kysyi kerran: ”Iskä, saanko reippaustarran jos siivoan” vastasin että saat selkään jos et siivoa (vitsillä). ”Iskä, miksi sinä vihaat ihmisiä” Hyvä huomio, pitäisi rakastaa enemmän ja olla vähemmän ihmisiksi. Joskus asiat tuntuvat vaikeilta, silti mikään ei ole mahdotonta. Pertti Ukkolaa lainaten kun hän mainitsi entiselle Suomen mestarille, että omat tavoitteet ovat MM-tasolla, vastauksena oli räkäinen nauru. Sen tauottua entinen suuruus totesi, että on helpompaa kiivetä takapuoli edellä pylvääseen kuin voittaa maailmanmestaruus. Nuori Ukkola pyysi miehen pihalle, nousi käsinseisontaan, otti jaloilla tukevan otteen puhelinpylväästä ja hiissasi itsensä kärkeen asti. 


Loppuun vielä terveysvinkki.

Jos ihmiset tietäisivät kuinka terveellisistä sahti on, joisivat he itsensä hengiltä. –Hauholainen Sananlasku-


Hyvää kesää kaikille.

-Rocceri-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti