Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Ystävät äänessä

Taas on täällä ollut aika hiljaista. Hiljaisuus johtunee siitä, että olen töissä ja töissä ja sit juhlien järjestelyt vei aikaa. Nyt kuitenkin on tarkoitus ottaa itseä niskasta kiinni ja raapustaa tänne asioita, jotka ovat jo mielessä pyörineet tänne kirjoitettavaksi. Nyt päästän rakkaat ystäväni ääneen. Kiitos ihanuudet!! <3 Pakko sanoa että ihania kappaleita ovat kaikki ja erityisesti tuo viimeinen joka on jostakin otettu on suoraan kuin minä.

Ystävien suusta


Matkasuunnittelua, haaveilua seikkailuista. Milloin tämä meidän iän ikuinen suunnittelu toteutuu? Ei ole rahaa, on töitä, serkun kaiman kissan synttärit........LÄHETÄÄN! Onko tämä meidän viimeinen (pitkä) kesä yhdessä? Toivon että ei. On mahtavaa kuulua tällaiseen porukkaan, oma pieni yhteisö, jonka kanssa voi jakaa kaikki murheet ja ilon aiheet. Vietetään tämä kesä niin kuin se olisi viimeinen. Ootte tärkeitä <3
                                                                                     M<3
                                                                                                                           

Tässä sitä ollaan. Paljon on koettu, mutta paljon vielä kokematta ja elämä edessä.  Meidän ystävyys alkoi yläasteella ja on säilynyt jo pitkään ja tulee säilymään kyllä läpi elämän, tiedän sen! J  Kaveriporukka on aivan mahtava!  Kova ikävä on aina minun tyttöjä kun asutte niin kaukana, mutta silloin kun nähdään niin tuntuu, ettei mikään ole muuttunut (tai tietty on) muttei välimatka ole muuttanut meidän ystävyyttä. Samoja vanhoja sekopäitä ollaan :D Meillä on todella paljon suunnitelmia ja haaveita, joita halutaan toteuttaa.  Matkakuume on ollut suuri viime aikoina, kuten varmaan tiedätkin, joten tämä blogikirjoitus muistuttaa siitä, että ulkomaille me lähetään ja saadaan lisää upeita muistoja! Valmistujaisia, jatkokoulutus paikkojen miettimistä, itsenäistymistä, mahdolliset muutot muualle. Hirveästi kaikkea samaan aikaan. Olen kuitenkin aivan varma, että vaikka meistä tuleekin nyt oikeasti isoja tyttöjä ja tiet erkanevat,  niin me vanhoina mummoina muistellaan näitä meidän nuoruusaikoja yhdessä! Naurua, iloja, suruja tai mitä kaikkea nyt onkaan : )  Meidän on aika elää unelmiamme, muistakaa mikään ei ole mahdotonta ;) Se tahtoo välillä unohtua kun elämä potkii päähään, mutta niin kliseistä kun se onkin niin potki takasin! Bloggaaja olet huippu ihana tyyppi ja kaikki muutkin olette ihania <3 ELÄMÄ TÄÄLTÄ TULLAAN!! Ja Espanja…joskus vielä.
                                                                                                                                                                                            J<3

Suora ja rehellinen ihminen, jonka voisi kuvata sanoin ikuinen etsijä. Luonteenpiirteiltään hän on liikkuva ja seurallinen, mutta tietyllä tavalla seurallinen erakko. Pitää ihmisten seurasta, mutta haluaa toimia omilla ehdoillaan. Hän on seikkailunhaluinen, leikkisä ja huumorintajuinen, mutta vaatii myös kanssakumppaniltaan paljon. Pitää kansainvälisyydestä, sillä ei voi sietää rajojaa. Lojaali omille aatteilleen, jotka eivät yleensä mahdu valtamuottiin. Ihanteellisuudesta pitävä jousimies on keksijä ja visionääri. Tunneälykäs. 
                                                                           Jousimies <3
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti