Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

maanantai 23. syyskuuta 2013

Kiirettä



Edellisen viikonlopun vietin hyvän ystäväni seurassa, joka saapui tänne omasta opiskelukaupungistaan junalla. Lähdettiin koiran kanssa vastaan rautatieasemalle ja löydettiin perillekin, vaikkei koskaan oltu siellä käyty. Katsottiin elokuvia, shoppailtiin vähän, kierreltiin kaupunkia, lenkkeiltiin, syötiin hyvin ja tehtiin jopa koulutehtäviä! 


Viikot menevät nopeaa ja tekemistä riittää. Tänä viikonloppuna äiti ja isä kävivät kyläilemässä vähän pidemmän viikonlopun. Totta kai ne heti oli täyttämässä jääkaapin täyteen ja ostamassa kaikkea ”tarpeellista”. Käytiin myös lauantaina veljen ja hänen avopuolisonsa luona 170 kilometrin päässä. Hyvin oli remontti edennyt ja näytti tosi hyvältä. Sunnuntaina jäin sitten taas yksikseni tänne, kauas kotoa, mutta kun en ilmeisesti ollut tarpeeksi jo kolmena päivänä kiertänyt kauppoja niin lähdin sitten vielä käymään jyskissä, josta tarttui mukaan eteiseen penkki/laatikosto systeemi. Jonka ohjeista välittämättä kokosin ihan yksin. (Eihän siihen mennyt kun pari tuntia! Ohjeessa sanottiin kestävän muka 30 min.) Ihana oli nähdä perhettä pitkästä aikaa! Mutta kyllä minä niitä veljenlapsia eniten kaipaan. Kohta onneksi nähdään. Vaikka pienempi puhelimessa aina kysyykin ettenkö minä koskaan tule täältä pois.


Viikonloppu meni siis ihan muussa kuin lukemisessa ja siksi olenkin sitten taas tuskaillut ja miettinyt tätä viikkoa. Liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa. Tulisi jo se syysloma tai no siis itsenäisen opiskelun viikko. Mutta sitä odotellessa lähdenpäs lukemaan mikrobiologiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti