7 dl kokojyvä- tai sämpyläjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
valkosipulijauhetta (oman maun mukaan)
2 porkkanaa
1 dl rypsi(+oliivi)öljyä
4 dl vettä
-Kuori ja raasta porkkana.
-Sekoita kaikki ainekset keskenään.
-Pyörittele sämpylöitä tai patonkeja tai kuten itse teen: laita taikina suoraan pellille ja levitä isoksi leiväksi.
-Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
-Leikkaa palasiksi suoraan uunista tultua. Anna jäähtyä liinan alla, jonka jälkeen pussita ja pakasta. Näin saat aina tuoretta leipää pakkasesta! -Nauttikaa!
-Kuori ja raasta porkkana.
-Sekoita kaikki ainekset keskenään.
-Pyörittele sämpylöitä tai patonkeja tai kuten itse teen: laita taikina suoraan pellille ja levitä isoksi leiväksi.
-Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.
-Leikkaa palasiksi suoraan uunista tultua. Anna jäähtyä liinan alla, jonka jälkeen pussita ja pakasta. Näin saat aina tuoretta leipää pakkasesta! -Nauttikaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti