Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

maanantai 30. joulukuuta 2013

Jousimies

Olen joskus lukenut säännöllisesti horoskooppia ja uskonut sen paikkansa pitävyyteen. Me ollaan kotona usein puhuttu horoskoopeista ja tutkittu muun muassa kiinalaista horoskooppia. Tuli kuitenkin aika kun en uskonut enää ollenkaan horoskooppeihin ja pidin niitä ajanhukkana. Eilen tutkiessani kirjahyllyä tarttui tuo kiinalaisista horoskoopeista kertova kirja käteeni. Siitä innostuneena päätinki pohtia oman horoskooppimerkkini eli jousimiehen sopivuutta itseeni. Olen poiminut eri internetsivuilta omasta mielestäni ja perheen mielestä minuun sopivia kohtia.

Jousimiehet ovat optimisteja, heillä on aina haaveena tai tavoitteena jokin, johon tähdätään ja jonka eteen tehdään kaikkensa. (Minulla se näkyy periksiantamattomuutena.) Hänellä onkin vahva filosofia. Jousimies innostuu helposti sekä nopeasti. Kun jotain on päähän saatu, niin siitä ei myöskään helposti luovuta. Äiti sanookin, että kahden jousimieslapsen kanssa on välillä haasteellista, itsepäisyyden vuoksi. Jousimies on sinnikäs ja avoin. Toisaalta hän voi kyllästyä nopeasti ja etsii aina uusia haasteita. Jousimies on helppo saada mukaan uusiin asioihin eikä hän pelkää hypätä mukaan seikkailuihin. Sinnikäs jousimies kömpii aina jaloilleen. Jousimies on rehellinen ja luotettava, välillä liiankin suora. 

Luovuus, älykkyys ja pohdinta ovat tärkeitä piirteitä. Idealistinen jousimies on kiinnostunut kulttuureista ja haluaa kokea ja nähdä sekä ymmärtää kaiken itse. Hän myös helposti jakaa omia mielipiteitään muille. Jousimies näyttää avoimesti tunteensa, hänelle on tärkeää voida ajatella vapaasti ja siksi tarvitseekin omaa tilaa. Hän on helposti kärsimätön sekä kapinoi sääntöjä ja tapoja vastaan. Jousimies on tiedon janoinen ja ennakkoluuloton sen vuoksi hän kokeileekin mielellään rajojaan ja toimii hetken mielijohteesta. 

Päätökset tapahtuvat jousimieheltä nopeasti ja hän myös toimii nopeasti. Hän on hyvä antamaan käskyjä, mutta ottaa tarvittaessa ohjat omiin käsiinsä. Jousimiehen ystävät ja työtoverit uskovat hänelle usein murheensa ja huolensa, sillä hänen selkeä näkemys, objektiivisuus ja rehellisyys tekevät hänestä hyvän neuvonantajan. Jousimiehet ovat kuulemma myös myöhästelijöitä mikä taas ei minuun päde (veljeeni kyllä). Jousimies on ymmärtäväinen, suvaitsevainen, luotettava ja kiltti. Hän rakastaa eläimiä ja huolenpito tuleekin luonnostaan.

”Jousimiehen hallitseva planeetta on Jupiter, joka kuvaa ihmisen mahdollisuutta löytää menestyksen ja onnen avaimet välittömästä ympäristöstään, kunhan vain uskaltaa juuri tänään tehdä sitä, minkä itse kokee oikeaksi ja tärkeäksi. Ihmisinä jousimiehet ovat suoria ja rehellisiä, sillä he luottavat omaan filosofiaansa ja ovat valmiita ohjaamaan myös muut oikeille raiteille turhia hienostelematta.

Rakkaus on jousimiehelle romanttinen seikkailu, hän rakastaa ja vihaa syvästi ja intohimoisesti. Jousimies on ikuinen etsijä ja seikkailija, joka tarvitsee jatkuvasti uusia haasteita ja tavoitteita pysyäkseen hengissä. Jousimies ei voi pysähtyä nauttimaan saavuttamastaan menestyksestä, sillä hänelle tekeminen ja etsiminen ovat saavutettua tulosta tärkeämpää.” ellit.fi

Mitä mieltä olette? Pitääkö paikkaansa te, jotka olette jousimiehiä tai tunnette jousimiehen? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti