Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kohta loma

Yhden vapaa päivän ajan ajattelin pakkailla tavaroita johonkin suuntaan, mutten ymmärrä miten siitä on voinut tulla näin työlästä. Ei huvittaisi tehdä yhtään mitään kun tuntuu että vastahan minä pakkasin ne tavarat.  En ymmärrä miten nyt voi olla jo taas aika pakata tavarat ja muuttaa kotiin? Mihin tämä niin kutsuttu kesä meni? Toisaalta minulla haluttaa jo omaan kotiin. 

Toissapäivänä vuokranantaja laittoi kuvia uudistetusta keittiöstä. Se oli aivan mielettömän näköinen entiseen verrattuna. En malttaisi millään enää olla töissä tätä viimeistä viikkoa. Onneksi enää neljä päivää töitä.

Nukuin viime yön todella hyvin kun sade ropisi niin ihanasti ikkunoihin. Vaikka heräilinkin useamman kerran kun lomailija oli kotiutunut mökiltä ja nukkui jalkopäässä. Olin jo tottunut nukkumaan ilman että joku kömpii jalkojen päälle. Mukavaa saada nappisilmä takaisin kotiin, on sitä ollutkin jo ikävä. 

Ihana sade ja oi vielä ihanampaa on että kohta on syksy! Nyt täytyy ryhdistäytyä ja tehdä jotain sillä launataina lähden kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti