Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Kiinankaali-mustapapupata

Helppo ja herkullinen resepti. Valmistukseen menee vain noin puoli tuntia. Tähän reseptiin hyödynnettiin hävikkilaatikon kevätsipulia ja kiinankaalta. Porkkanat on äidin kasvattamia. 

1 kiinankaali (500g)
5 cm kevätsipulia/ 1 sipuli
2 porkkanaa
1 tl currya
1 tl kurkumaa
1 tl inkivääriä 
1/2 tl mustapippuria
2 rkl öljyä
1/2 kasvisliemikuutio
3 dl vettä
1 tlk tomaattimurskaa
1/2 sitruuna puristettuna/ 2 rkl sitruunamehua
1-2 tlk mustapapuja

-Pilko kaalit, sipuli ja porkkanat (pestyt). Lisää kattilaan mausteiden ja öljyn kanssa. Kuullota hetki. 
-Lisää joukkoon vesi/kasvisliemi, tomaattimurska ja sitruunaa anna poreilla n. 15 min
-Lisää mustapavut ja hauduta miedolla lämmöllä n. 10 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti