Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

tiistai 24. marraskuuta 2020

Värit


Pari viikkoa sitten käytiin väreistä keskustelua äidin ja puolison kanssa. Kaikilla oli selkeät inhokit muttei yhtä suosikkiväriä. Väreissä mieltymys vaihtelee onko kyseessä vaatteet vai sisustus. Sisustuksessa saa olla väriä kankaissa, mutta muuten pyrin neutraaliin ja minimalistisuuteen. Vaatteissa taas suosin yksinkertaista pyykinpesua ja siten minimalistisuutta.

Pidän vahvoista maanläheisistä väreistä. Inhoan violettia kaikessa samoin pinkkiä, neon vihreää, lohenpunaista ja vaalean sinistä sekä joitain muita tiettyjä sävyjä. Sisustuksessa pidän kuitenkin turkoosista ja jäänsinisestä (lähes valkoinen) sekä todella tummansininen käy kaikessa. Toisaalta hailakka vaaleanpunainen sopii johonkin sisustukseen.

Minä en myöskään pidä kuvioiduista (printattu) vaatteista kenelläkään meistä. Yksivärisyyteen pyritään. Vaikka saattaa muutama kuviollinen vaate vielä kaapista löytyä lähinnä yöpaidat, joissa kuviot ei haittaa. Poikkeuksena myös omat villavaatteet ja huivit, joista pidän sellaisenaan. Toivoisin saavani vielä yksinkertaistettua omaa vaatekaappia. Lähinnä olisi valkoista, mustaa ja tummia värejä. Olisi niin helppoa jos paidat olisivat saman värisiä. Koen myös että muutamat housut riittäisivät hyvin. Ehkä tulevaisuudessa. Samoin kuin sisustus, joka tällä hetkellä myötäilee vielä koiranpennulle suotuisia valintoja. 

Tämä sohvan viltti ei kovin miellytä silmää kuvioiltaan, mutta on nyt pakollinen ratkaisu suojaamaan sohvatyynyjä tuholaiselta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti