Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Ulkoasun muutos


Lauantaina sain sitten vapaa-aikaani jonka tietysti aluksi käytin blogien lukemiseen ja omaan blogiin kuten varmaan huomaatte. Katselin myös telkkaria. Se on jännä miten sitä ei edes enää tajua että ne ovat espanjaksi kun ymmärtää jo melkein kaiken. Olemme myös saaneet nauttia lämpimästä auringon paisteesta, joten aika on kulunut nopeasti pihalla touhuillen.
Sunnuntaina, jolloin yleensä on tarkoitus nukkua pitkään, (ainakin minulla) minä heräsin aamulla päänsärkyyn. Nousin ylös jo seitsemältä ja menin lueskelemaan lehteä. Pian tulikin toinen kaksosista huonovointisen näköisenä alas ja valitti että mahaan sattuu. Pyysi vettä ja joikin sitä pari mukillista. Hetken perään heräsivät muutkin ja tein sitten aamupalan heille kun isä ei näyttänyt heräävän. Poika kuitenkin valitti niin vatsaansa että kävin sitten herättämässä isän, joka sanoi käyvänsä suihkussa ja vievän pojan lääkäriin. (Kerrankin hän kävi nopeasti suihkussa, kouluaamuisin siihen nimittäin tuppaa menemään aikaa.) Minä sitten sillä välin puin loput lapset. Pientä vaikeutta vaan oli kun en omista neljää kättä. Ole vaihtamassa yhdeltä vaippaa (sitä haisevampaa vaihdettavaa) kun toinen päättää mennä yksin vessaan ja tippua pönttöön. Kaikesta selviää kekseliäisyydeltä. Toisin sanoen nakita vanhin (nyrpisteli nenäänsä) vahtimaan nuorimmaista joka taas naureskeli tämän ilmeille tyytyväisenä.
Aika pian he tulivat lääkäristä, joten minä päätin nauttia vapaa-ajasta lueskellen huoneessani. Isä meni koneelle ja kolme mukulaa telkkarin istutus yrityksistä huolimatta kiipesivät yläkertaan isänsä kiusaksi. Isä kuitenkin istui koneella, joten nämä kolme riiviötä keksivät sillä välin vanhempiensa makuhuoneessa heittää isän laatikon sisällön sekä tyynyt parvekkeelta pihalle. En voi ymmärtää mistä ne sen keksi ja miksei se isä käynyt niitä katsomassa välillä. Ne nimittäin olivat yksin ihan hyvän aikaa. Ei ollut mikään kun käänsin pääni tilanne. Tietysti hän suuttui ja noukki sitten tavaroitaan vihaisena pihalta. Eihän tämmöiselle saisi nauraa mutta minusta se vaan oli niin huvittavaa. Kolme alle kolmevuotiasta voi keksiä mitä vain.
Huomenna paluu arkeen viiden päivän vapaan jälkeen. Siis lapsilla oli viisi päivää vapaata. Minulla enemmänkin ollut seitsemän päivää töitä putkeen. Mistä nämä näitä vapaapäiviä keksii? Suomeenkin tällaisia lisää.

Paljon poikia ja pieni trampoliini
                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti