Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ihana syksy



Syksy <3 Parvekkeelta otettu kuva. Ei mikään paras mahdollinen.

Minä tykkään syksystä. Saa käpertyä sohvan nurkkaan villasukat jalassa ja syödä lämmintä keittoa, mikä syksyllä aina jostain syystä maistuu paremmin. Tallustella ulkona kumisaappaissa. Siellä aika meneekin luontoa ihastellessa ja ihmetellessä noita kaikkia upeita värejä. Sekä raikas ilma ja tuulen ääni ikkunoita vasten. Syksyssä on taikaa ihan yhtälailla kuin talvessa.

Palataanpa takaisin maanpinnalle… Viikko on kulunut lueskellen ja kaikenlaisia tehtäviä tehden. Ryhmätehtävät argh… Olen edelleen sitä mieltä että päivässä on liian vähän tunteja. Varsinkin siinä illassa. Ja mitä ihmettä nyt on jo lokakuu? Kohta saa alkaa odottamaan joulua!

Rakkaat kummini olivat kylässä viikonlopun. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa, ja se että he jaksoivat tänne asti tulla kyläilemään Ruotsista. Perjantaina käytiin kaupoissa kuten myös lauantaina ja kyllähän sieltä taas tarttui mukaan kaikenlaista. Muun muassa minä sain ihania kukkia! Talvirenkaatkin saatiin tuotua tänne ja paikoilleenkin. Kiitos! Lauantaina käytiin sitten ulkona syömässä. Mukavaa vaihtelua tähän opiskeluun. Kiitos kummeille ja tulkaahan uudestaankin!

Nyt takaisin tenttikirjojen pariin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti