Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Vaahtokylpyjä ja uusia tuulia


Koulun vaihdos ja muuttohässäkät on ohi. Koulu alkaa huomenna, mutta kävin jo pariin otteeseen siellä viime viikolla. Muutos on tähän asti tuntunut juuri siltä kuin on pitänytkin. Ei se helppoa ole ollut, mutta täysin sen arvoista. Asun nyt siellä missä haluan ja mikä kaiken kannalta on järkevintä.

Asunto on saatu sisustettua ja pidän siitä todella paljon! Ainoa miinus on edelleen se, ettei ole parveketta, mutta kaikkeen tottuu eikä tämä kuitenkaan ole lopullista. Asunnosta laitan kyllä kuvia, mutta hetken saatte vielä odottaa. Vessan allas ja allaskaappi asennetaan piakkoin ja saan sitten pesukoneenkin oikealle paikalleen. Kaipaan jo pyykinpesua!

Koirakin näyttää ihan viihtyvän, ensi viikko vain vähän jännittää. Viime viikko meni lomaillessa ja touhutessa. Olemme kierrelleet kauppoja, en kuitenkaan hirveästi ole mitään ostanut muuta kuin kirjoituspöydän. Sekin maksoi vain huimat 30 euroa.

Odotan innolla huomista ja opiskelujen jatkumista. Vaikka syksy nyt lähinnä alkaakin pelkällä ruotsilla ja tutustumisella kouluun! Hyvä niin, saan toivottavasti aikaa matkustamiseen ja ystävien sekä ehdottomasti mummin tapaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti