Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

tiistai 26. elokuuta 2014

Innoissaan!

Olen ehtinyt tekemään elämässäni melkoisia päätöksiä viimeisen puolentoista viikon aikana. Niitä pienempiä ja sitten vähän suurempiakin. Osa on ollut ihan yllätyksiäkin.

Koulun alku on sujunut yllättävän hyvin. Ruotsi on vähän hukassa mutta eiköhän se sieltä löydy. Koulua on nyt vain vähän, joten viime viikon vapaa päivinä sain hoidettua asioita ja rentouduttua. Kävimme kälyn kanssa shoppailemassa ja tarttuihan sieltä hänelle ainakin mukaan kaikenlaista. Päivä vierähti nopeasti ja vauhdikkaasti. Päästiin mm. kauppakeskukseen sisään niin meidät käskettiin ulos, ilmeisesti paloharjoituksen vuoksi. Saatin kuitenkin lopulta kaupat kierrettyä ja Floridan matkallekin vaatteita ostettua.

Torstaina vietin unetonta yötä kun hain A:n junasta keskellä yötä enkä saanut sen jälkeen enää unta, vaikka vieressä kuorsasi koira ja A puhui unissaan.

Seuraavana päivänä kotia kohti ja lasten haku eskarista ja koulusta. Tyhjän jääkaapin vuoksi päätimme mennä veljen ja kälyn kaapille sittenkin ja olihan meillä varsin mukava viikonloppu. Autokin tuli imuroitua!

Sunnuntaina surullisin mielin makasinkin sitten sohvan pohjalla flunssan nujertamana. Illalla yritin vielä että lähden ajamaan asunnolle, mutta äidin kehotuksesta jäin vielä maanantaihin. Tein sunnuntaina pari työhakemusta, koska raha tulee pian tarpeeseen. Nyt vain odotellaan kuuluuki töistä mitään.

Tänään sähkökatko, joka kesti huimat puoli tuntia, pakotti tarttumaan ruotsin kirjaan ja sainkin kieliopit kerrattua. Huomenna olisi suunnitelmissa englannin referaatin tekemistä, vielä kun löytäisin artikkelin mistä sen saisin tehtyä.

Missä ne isot ja pienemmät päätökset on? Eiköhän ne tässä lähiaikoina selkene niin, että tännekin kerron. Voin vain sanoa että olen tosi innoissani! Ensi viikolla olisi kuitenkin suunnitelmissa jossakin etelämmässä käväistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti