Tavallinen kakku, jossa täytteenä mansikkahillo, kermavaahto ja rahka. Kuorrutus sokerikuorrutetta ja värjättyä kermavaahtoa.
Lisäksi maidoton ja kananmunaton suklaakakku. Johon ohje alla:
Pohja:
4 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
3 rkl kaakaojauhetta
3 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl juoksevaa margariinia
2 dl kiehuvaa vettä
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon margariini ja lopuksi vesi. Paista voidellussa vuossa, 175 asteessa 45 minuuttia.
Täytteeksi:
Kostuta kakkupohjat mehulla ja kuorruta mansikkahillolla sekä suklaakuorrutteella
Suklaakuorrute:
1 prk kaurakermaa
100g tummaa suklaata
Sulata ja jäähdytä suklaa. Lisää kermaa vähitellen suklaan joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti