Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

torstai 5. huhtikuuta 2018

Pääsiäinen ja muutto

Pääsiäinen alkoi perinteisesti pari viikkoa sitten rairuohon kasvatuksella. Pääsiäisviikon keskiviikkona olimme allekirjoittamassa vuokrasopimusta uudessa asuinkaupungissamme. Kiirastorstaina mentiin mökkeilemään. Saatiin hiihtää ja kelkkailla keväisessä mökkimaisemassa. Pitkäperjantai iltana pakkasimme muuttokuorman valmiiksi ja lauantai aamuna ennen seitsemää lähdimme ajamaan kohti uutta kotia. Muuttoapureita riitti tasaisesti koko päivälle. Kiitos rakkaalle kummitädille ja vanhemmilleni. Lisäksi kätevä veljeni, vaimonsa kanssa, tuli avuksi rakentamaan tapetin suojia koiraa varten. Ystävänikin oli sattumoisin paikkakunnalla miehensä kanssa ja päästiin muuton keskellä vaihtamaan kuulumisia.

Sunnuntaina minä ja pentu jäimme kahden järjestelemään tavaroita, kun mies joka täällä asuu, lähti hakemaan sohvaa kotipaikaltaan ja poikkesipa samalla avustamassa porukoidensa mökin rakennusta. Minä sain sunnuntaina ystäväni iltapäivästä seuraksemme. Maanantaina paikallinen ystäväni tuli viettämään kummikoiransa kanssa aikaa ja ehkä minuakin tapaamaan. Kiitos vielä sohvan kanto avusta hänelle!

Asunto näyttää jo ihan kodilta. Pennullakin on tilaa juosta sisällä. Ulkona on paljon ihmeteltävää ja sen vuoksi pennun koulutus saa lisäpotkua. Me viihdymme täällä hyvin. Toivotaan, että saamme pidempäänkin tässä asustaa. Toisaalta koti on aina koti, asuttiin sitten missä päin maailmaa tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti