Pohja
3 dl sämpyläjauhoja
2 dl grahamjauhoja tai ruisjauhoja
1,5 dl margariinia (juoksevaa)
2 dl makeuttamatonta soijajogurttia
Sekoita jauhot ja margariini, lisää soijajogurtti. Vaivaa muutama kerta. Koostumukseltaan taikinan ei tule tarttua kiinni käsiin/kulhoon, muttei myöskään olla liian kuivaa. Tarvittaessa lisää jauhoja. Levitä puolet taikinasta pellille ja puolet toiselle leivinpaperille (tulee piirakan kanneksi).
Täyte
1/2 pkt savutofua
400 g kaalia
1 tl valkosipulia
1 tl sipulijauhetta
1 tl timjamia
1 tl valkopippuria
Paloittele kaali ja murustele tofu. Sekoita keskenään. Halutessa voit paistaa täytteitä hetken pannulla. Lisää pohjan päälle. Laita toinen pohja täytteiden päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti