Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Hulivili viikko

Viikko meni nopeampaa kuin olisi toivonut. Silti mukaan mahtui vaikka ja mitä. Töistä olen saanut nauttia täysin positiivisessa mielessä. Kotona yritin ahkerasti tehdä tehtäviä ja lukea että loppu loma olisi ollut sitä lomaa. 


Kotikotiin lähdin heti kun töistä kykenin. Kävin ihmetyksekseni hakemassa yli 50 euron edestä voittoa jokerista. Helpotti kummasti bensakulujen kanssa. Kotona odotti koko porukka. Touhua siis riitti kelkkakisoista letityksiin ja lumimyrskyyn.


Yhtenä päivänä lähti ylikasvaneet hiukset veljenpojalta kun minä harjoittelin parturi taitojani (ei oo semmosia). You tube on varsin hyvä opettaja ja meinasin innostua jo niin että pojasta tuli melkein kalju. Ei onneksi. Poika oli tyytyväinen ja kun koko touhuun meni vain pikku kakkosen verran aikaa. Vanhemmat eivät olleet yllättyneitä tädin tempauksesta. 


Aika paljon ehdin kuitenkin viikon aikana tehdä. Kunnossa on niin ihmissuhteet, asuntosäästötili ja terveyskin (melkein). Se siitä turhasta kärsimyksestä ja verituubeista. Onneksi oli turhaa. 


Migreeni temppuili pitkästä aikaa taas ja näytti kykynsä. Normaalisti menee yöunien jälkeen ohi, mutta tämä vaati enemmän. Yö oli melko uneton ja huono. Aamu sitäkin pahempi. Tällä kertaa oli vielä hartiat niin jumissa ettei pääkään kääntynyt. Veljen parantavat kädet laittoi helpotukseksi veren kiertämään päähän, että pystyin suuntaamaan kohti kotia juna-aseman kautta. 


Naistenpäivä meni minulta vähän ohi. Se jäi lähinnä kaupan kukaksi joka sekin jäi loppujen lopuksi saamatta. 

Nyt sitten seuraava tavoitetta kohti eli ne tehtävät vihdoin tehdyksi. Opiskelua ja töitä ja kesätöitten pohdintaa on tiedossa tällä viikolla. Harmittaa vaan tuo ilma ulkona. Toivottavasti hiekottaisivat kävelytiet edes kunnolla kun on niin liukasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti