Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Voihan lääkehoitopassi



En keksi mitään ärsyttävämpää koko koulussa kun kyseinen typerys. Miksi? Minkä ihmeen takia kaikki pitää siirtää internettiin? Minä kadehdin niitä, jotka ovat pari vuotta sitten käyneet tämän koulun. Oli vain paperi mihin otettiin merkintöjä eikä typerää monen sivun ja kohdan ja kriteerin ja nähneen, tehneen, osanneen mittaista tiedostoa. Jossa ihan oikeasti eivät ne kohdat lopu ikinä. Johon opettajat kinuavat merkintöjä ihan niin kuin se olisi tärkeintä koko lääkehoidossa. 

Opettajat voisivat itse kokeille tehdä jonkun harjoittelun uudelleen. Ehkä jopa ihan toisella alalla? Ja kaiken sen uuden oppimisen, ympäristön ja niiden MUIDEN tehtävien keskellä yrittää saada ohjaajaa ensin hankkimaan itselleen tunnukset ja sen jälkeen vielä istumaan koneelle moneksi minuutiksi lukemaan vaikeaselkoista tekstiä. 

Hyvä on hieman liioiteltua. Mutta silti. Mikään ei ota niin paljon päähän kuin kyseinen toope passi, jonka avulla ei edes pääse minnekään. (Oikealla passilla lennetään…) Sitä tulisi selkeyttää paljon. Lyhentää paljon. Ja vaikka paperinen versio kiitos! En minä sillä passilla osaamistani näytä vaan tekemällä. 

Kaikki kiitos kuuluu siis Turun ammattikorkeakoululle! Googlettakaa ihmeessä, jos kiinnostaa ja jotkut joilla, on tekemisen puutetta, voisivat keksiä uuden innovatiivisen ja järkevämmän ratkaisun tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti