Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Kelekkailuja ja lumipalloja


Tekemisen täyteinen viikonloppu. Kaikki mitä oli tarkoitus tehdä, on tekemättä, mutta sitäkin enemmän ehdin tehdä. Tänään on viimeinen vapaapäivä ennen pääsiäislomaa. Vielä olen kotikotona ja pohdin milloin lähden takaisin kotiin kolmen koulupäivän takia.


Muut meni perjantaina mökille, me tultiin lauantaina perässä. Käytiin kelkkailemassa ja kodalla. Poika ajeli hienosti pitkän matkan ja otti kyytiläiset hyvin huomioon.  Kelkkailu oli koiralle pitkästä aikaa uutta. Ei oikein ymmärtänyt homman ydintä, joten päätti nähdä parhaaksi haukkua koko matkan. Perille päästyä olikin sitten vuorossa makkaran kerjäys. Koira hyppi väsyksiin itsensä paikasta toiseen makkaran perässä, että nyt on päivät viettänyt ainoastaan nukkuen. 

Sunnuntaina sitten mentiin kannustamaan lumipallosotalaisia. Oli vaan joukkue edellisen illan jälkeen vähän huonossa vedossa. Toisaalta eipä sellaista vastustajaa olisi voittanut vaikka olisivat ihan vesiselviä olleet koko illan.




Väsyttää tämä kellojen siirto, mutta täytyisi ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä tehtävät palautus valmiiksi että saisi lopun aikaa levätä. Torstaina alkaakin sitten kakun teko veljenpojalle. Nyt olisi vuorossa angry birds possu- kakku.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti