Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Vapaapäivät ruskamaisemissa


Syksy on parhaimmillaan. Ulkona on aamuisin niin raikas ilma ja päivällä aurinko kultaa ruskaisen maiseman. Suomen luonto <3 Mitä siihen muuta sanomaan. Koirakin otti sadonkorjuusta ilon irti narskuttamalla äidin kasvattamia herkullisia porkkanoita! 


Sunnuntain päivällinen koostui tällä kertaa herkullisesta itse tehdystä hampurilaisesta. Tai lähes itsetehdyistä, koska paahtoleivät olivat valmiita. Ohje on helppo ja ruoka maistuu varmasti kaikille! Pihvit ovat koostumukseltaan täydellisiä ja maultaan parhaita mahdollisia. En osaa arvioida montako pihviä ohjeella tulee, koska ohje on sama kuin soijarouhepyöryköissä, joita tuli noin 30 kappaletta.


Soijarouhepihvit:

2,5 dl soijarouhetta
4 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 dl (graham)jauhoja
1/2 dl korppujauhoja
1 rkl perunajauhoja
1 tl juustokuminaa
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl sipulijauhetta
1 tl (savu)paprikajauhetta
rypsiöljyä

Lisäksi paahtoleipää, salaattia, kurkkua, ketsuppia, hummusta ym.

-Keitä vesi ja liota joukkoon kasvisliemikuutio. Lisää soijarouhe ja anna turvota n. 10min. 
-Sekoita jauhot ja mausteet erillisessä kulhossa. Lisää soijarouheen joukkoon.
-Anna maustua n. 30 minuuttia.
-Muotoile pihvejä ja paista öljyssä pannulla niin että saavat molemmin puolin väriä. 
-Lämmitä paahtoleivät öljytyssä pannussa.
-Kokoa hampurilainen oman maun mukaan esim. salaattia, ketsuppia ja kesäkurpitsaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti