1/2 myskikurpitsa
2 porkkanaa
1 sipuli tai 1 tl sipulijauhetta
1 chili tai 2 tl chilijauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl savupaprikajauhetta
1 tl oreganoa
1 tl juustokuminaa
1-2 tl suolaa
1 tlk (yrtti)tomaattimurskaa
5 dl vettä
1 tlk papuja
2 dl (kuivamitta) linssejä tai 1 tlk
2 dl riisiä
-Kuori tai pese kurpitsa ja porkkanat. Pilko ja lisää pannulle/ kattilaan mausteiden kera. Kypsennä 5 minuuttia.
-Keitä riisi.
-Lisää pannulle tomaattimurska, vesi ja huuhdellut tai jo keitetyt linssit. Anna kiehua 10 minuuttia.
-Lisää pavut ja riisi. Tarkista maku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti