Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

lauantai 11. tammikuuta 2020

Makutestissä Dammenberg suklaakonvehdit

Ihana äiti kävi meillä torstaina kylässä ja toi tullessaan Dammenbergin suklaakonvehteja. Suklaakonvehdit eivät ole minun lempiherkkuja, mutta tummasuklaata menee meillä viikottain. Suklaasta parasta on ehdottomasti J. D. Gross 70% Caramel. Se rouskahtaa suussa kivasti ja tumman suklaan aromikkuus pehmenee caramelin makuun sopivasti. Lisäksi saman merkin appelsiinisuklaa on vertaistaan vailla. Mielenkiinnolla maistelimme myös näitä Dammenbergin vegaanisia suklaita.


Rasiasta löytyi neljää eri konvehtimakua: sitruuna tummasuklaa, appelsiini suklaa, passion tummasuklaa ja mansikka suklaa. Passion tummasuklaa kuulosti houkuttelevalta. Mansikka suklaaseen suhtauduin epäluuloisesti, koska en pidä mansikkakreemistä. Sitruuna tummasuklaan muoto ja kiilto oli kaunis, mutta sitruunan maku oli melko lattea. Enemmän suklaa maistui jotenkin kummasti lakulle. Appelsiini suklaa maistui liköörikonvehdille enkä pitänyt siitä lainkaan. Passion tummasuklaa oli niin hyvää kuin odotinkin, se sykähdytti trooppisuudellaan. Mansikka yllätti positiivisesti; maku pysäytti kesäpäivän muistoilla ja mansikkajäätelön maulla.


Kaiken kaikkiaan hyviä makuja, mutta pidättäydymme suklaakonvehti/-rasia ostoksista niiden pakkausmateriaali määrän vuoksi. Irtokarkkilinjalla ja tummalla suklaalla jatketaan. Saa mitä haluaa ja sopivia makumääriä kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti