Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

MLL



Jokaisella meillä on joskus ollut lapsena tai nuorena saati sitten vanhempana hankalaa. Toisilla enemmän kuin toisilla. Mistä sitä apua sitten saa? Kasvaminen tai kasvattaminen kun ei ole niin yksinkertainen juttu. Kuka elämän tuomissa mutkissa on mukana vaikkei hankaluuksia olisikaan. Sitä tekee MLL:ä, mutta miten tämä kaikki on mahdollista? Siihen tarvitaan teitä!

Jos nimi ei sano mitään niin pyydän silti ystävällisesti lukemaan ainakin miksi liittyä jäseneksi kohdan. Mll eli ”Mannerheimin lastensuojeluliitto on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. MLL:n päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.” MLL perustettiin 4.10.1920.

Itse olen aina tiennyt mitä MLL tarkoittaa jo pienestä asti, lähinnä äitini työn kautta. Se on ollut mukava asia ja olen tiennyt sen liittyvän lapsiin. Tiesin että se on paljolti vapaaehtoista toimintaa. Sitä en kuitenkaan uskonut että itse voisin olla osana Mll:ää tulevaisuudessa.

Yritän tiivistää sanomiseni lyhyeksi. Nyt erityisesti kaikki ei jäsenet kuulolle! Mannerheimin lastensuojeluliitto toimii lähinnä teidän lahjoitusten ja jäsenyyksien sekä uusien jäsenyyksien varassa. Ei valtion leivässä niin kuin moni luulee. 

Tärkeimpiä syitä liittyä on tukea MLL:n tekemää hyvää työtä, se että kokee lasten ja lapsiperheiden asiat yhteiskunnallisesti tärkeiksi, MLL tarjoaa mielenkiintosista toimintaa ja tapahtumia, järjestää harrastusmahdollisuuksia, halu tehdä vapaaehtoistyötä ja olla avuksi muille ihmisille, vaikuttamisen halu. 

MLL tarjoaa useita palveluita lapsille, nuorille ja vanhemmille. Vanhempainnetti ja puhelin tarjoavat paljon tietoa vanhemmille lasten kasvatukseen sekä vertaistukea. Niiden lisäksi on mm. perhekahviloita, kerhoja, muskareita, tapahtumia ja paljon muuta. Nuorille on nuortennetti sekä puhelin, paljon tietoa ja tukea kasvuun lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi. Sen lisäksi on tukioppilastoimintaa, koulukiusaamisvastaista toimintaa ym. Internetsivuilta löytyy myös paljon tietoa kouluille ja kasvattajille. 

MIKSI SIIS LIITTYÄ JÄSENEKSI?

Jäsenyys on kannanotto MLL:n arvojen ja periaatteiden puolesta, se mahdollistaa MLL:n toiminnan, omalla liittymiselläsi tuet ja autat apua tarvitsevia, saat lukuisia etuja ja alennuksia esim. ilmaisen lehden neljästi vuodessa, avokätisiä alennuksia hotelleista ja majoituksista ympäri suomea, risteilyistä, autovuokrauksista ja tuotteista kuten Instrumentariumilta. Näiden lisäksi ovat paikallisyhdistyksien edut. 

MIEHET HOX MLL:n jäsenistä suurin osa on naisia, mutta myös miehet ovat tärkeä osa toimintaa! Liittykää siis mukaan teidän apuannekin tarvitaan.

Pieni apu sinulta mahdollistaa meidän auttajien tehdä arvokasta työtämme lasten ja perheiden eteen. Hinta on vain 2€ kuukaudessa, jonka saa helposti opiskelijakin kasaan. (Hinta riippuu paikallisyhdistyksestä ja maksu peritään kerran vuodessa noin 20-25€) 

Astu siis askel eteenpäin ja auta! Liittyminen jäseneksi on helppoa internetsivuilla https://liityjaseneksi.mll.fi/

KIITOS!

P.S. Postaus on tehty täysin minun vapaasta tahdostani saada lisää jäseniä ja siten tukea MLL:n toimintaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti