Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

lauantai 28. helmikuuta 2015

Työ loma

Itsenäisen opiskelun viikko on taatusti keksitty, jotta ihmiset pääsevät "työn turvin" lomailemaan. Harmi vaan, että minulle kyseinen itsenäisen opiskelun viikko tarkoittaa juuri sitä, minkä nimikin kertoo; opiskelua. Minun kunnianhimoinen tavoitteeni oli saada tehtävät tämän viikonlopun aikana tehtyä, jotta saan rauhassa lomailla ja tehdä töitä. Katsotaan mitä tulevan pitää, sillä olen nyt jo poikki pelkästä tiedon katselusta, saatika sitten kun pitäisi rustata reilusti yli kymmenen sivua tekstiä.

Tuli mitä tuli pyrin myös ulkoilemaan, leipomaan, kokeilemaan reseptejä, vierailemaan, kutsumaan vieraita, kulttuuripiristyskin olisi paikallaan ja pitkäaikainen haave olisi hakea kotoa kutomistarvikkeet ja neuloa jotain. Tekemistä ja tekemisen halua siis riittää.

Tämän aamun lenkki oli koiran kanssa varsin viihdyttävä. Hesburgerin pussi oli mainio leikkikaveri, ettei sen ohi meinannut matka jatkua millään. Sitten kun päästiin jatkamaan matkaa niin keksi herra kaikkea muuta tekemistä. Oli mukava huomata ettei sitä aina tarvitse mennää kauheeta vauhtia eteenpäin vaan siitä reitistä voi nauttia ja ihastella vähän ympäristöä. 


Voiko ihanampaa edes olla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti