Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

torstai 8. lokakuuta 2015

Kuin toinen maa

Kuopio loma lähenee loppuaan. Tämä oli mahdollisesti viimeinen kerta kun tänne pääsin käymään. Toivottavasti ei kuitenkaan. Vaikka Suomessa ollaankin, niin tuntuu kuin pääsisi ihan eri ympäristöön ja jonnekin kaus. Ihmiset ovat ystävällisiä ja on kotoisa olo. Täällä on ollut ihan eri näköistä, kun on vielä paljon lehtiä puissa. Olen saanut nauttia toisesta syksystä, pakkasesta ja auringon paisteesta. Autokin rapattiin ensimmäistä kertaa tälle tulevalle talvelle. 

Aika meni taas yllttävän nopeaa ja ehdittiin kyllä tehdä vaikka ja mitä. Käytiin kaupungilla, pannarikahvilassa, markkinoilla, elokuvissa ja Puijon tornin juurella lenkkeillen. Kauppakeskukseen saatiin vierähtämään työpäivän verran kun kerrankin ei ollut ketään, joka odotti kotona, niin saatiin ihan rauhassa kiertää. Minä ostin uuden takin ja kotiin pieniä tarpeita Ikeasta sekä joululahjat! 

Odotan niin innolla joulua ja tuntuu että kaikki sopivat lahjat vain sattui eteen, yllättävän helppoa tänä vuonna. Kauppoihin oli alettu jo laittamaan jouluteemaa esille. En malta odottaa että, kohta alkaa vuoden paras aika!

Elokuvissa käytiin katsomassa Napapiirin sankarit 2. Tosi hyvä elokuva. Jännä ja hauska. Suosittelen maisemien vuoksi ehdottomasti katsomaan elokuvateatterissa, jolloin elokuva pääsee oikeuksiinsa. Minusta oli jopa parempi kuin ykkösosa. 

Me olemme olleet myös superahkeria ja opiskeltu joka päivä. Jopa yli kaksi tuntia. "Sisko" on varmaan iloinen kun pääsee kotiin lepäämään, kun minä en ole painostamassa opiskeluun.

Kotiin lähdetään tänään kun saadaan äiti linja-autolla Lahdesta tänne. Äiti paralla on pitkä matka edessä. Kun Lahti matkan jälkeen vielä vähintään 7 tuntia autossa istumista. Onneksi on hovikuskit mukana niin pääsee takapenkille lepäämään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti