Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden viimeinen päivä

Täytyy myöntää, etten ymmärrä mihin tämä vuosi on mennyt. Se ei kuitenkaan olisi ollut mitään ilman kaikkia ihania ihmisiä ympärilläni. Aineellisilla asioilla ei lopulta ole mitään merkitystä elämässä. Ihmiset luovat elämän. Kiitos siis kaikille kuluneesta vuodesta. 

Ihmiset lähellä ovat niitä, jotka auttavat niin ylä- kuin alamäessä. Parasta onkin ihmisten läsnäolo. Kuluneen vuoden tapahtumat ovat aina jonkun kanssa yhdessä koettuja tai jaettuja. Toisaalta myös ihmisten lisäksi eläimillä ja ympäristöllä on iso merkitys muistoissa. Tahdon muistaa hyvät asiat ja ottaa ne mukaani ensi vuoteen. 

Ensi vuodelta toivon paljon lisää hyviä muistoja. Samalla toivon maailmaan ihmisten yhteistyötä ja rakkautta ihan kaikkia kohtaan. Vain siten sodatkin saataisiin loppumaan. 


Minä haluan elää muita kunnioittaen, omien arvojen mukaan ja haaveillen. Jos nyt saisin tehdä mitä vaan, niin lähtisin varmasti jonnekin ulkomaille tai ihanaan paikkaan läheisten kanssa, jossa nauttisin vaan hetkessä elämisestä, luonnosta, kulttuurista ja ihmisten seurasta sekä läsnäolosta. Samalla tahtoisin eri tavoin auttamalla tehdä muiden hyväksi parhaani. Tärkeintä olisi, että kaikki murheet voisi jättää pois huolesta, elää vapaasti, olla terve, haaveilla, tehdä merkityksellisiä asioita ja että kaikki ihmiset ympärillä voisivat tehdä samoin. 

Toivon, että jokainen osaisi yhä enemmän arvostaa elämää ja olla läsnä jokaisessa päivässä sekä hetkessä ensi vuonnakin, koska arjen ja juhlan hetkistä syntyy elämä. Mieti mikä sinulle on tärkeintä elämässä ja syvenny ajatuksiin sekä siihen mitä ne tärkeimmät asiat todella ovat ja mitä se tarkoittaa sinun elämässäsi.

Onnellista uutta vuotta 2017 kaikille!


P.S. Muistakaa hymyillä ja nauraa paljon joka päivä ensi vuonnakin. Hymy  on ainoa kieli, jota kaikki maailmassa ymmärtävät ja se varmasti levittää hyvää ympärille sekä ennen kaikkea itselle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti