Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 24. tammikuuta 2021

Tapettilaatikot

Länsirajalle ei koronan vuoksi ole asiaa, eikä siten Ikeasta pääse hakemaan säilytysratkaisuja kotiin. Niinpä ehdotin miehelle josko hän askartelisi sunnuntain ratoksi muutaman laatikon minun kaverina, mutta lopulta hän teki kaikki laatikot. On se vaan niin taitava! Minä kulutin sunnuntain kotitöissä.


Tapettilaatikko idean keksin etsiessäni tapettirullalle uusiokäyttöä. Googletin tapetista askarteluohjeita ja sieltä putkahti origami-laatikon ohje. Innostuin ideasta tehdä isot laatikot lipastoon.


Alunperin olin suunnittellut tekeväni lipastoon pahvista lokerikot vauvan vaatteita varten, mutta tästä tulikin paljon parempi. Ohjeita löytyy useita origami-laatikon taittelusta, muttei isompi kokoisena. Insinööri mies laski mitat kohdilleen ja toteutettiin laatikko 18x18 kokoisena, jolloin paperi on kokoa 52x52.


Samasta tapetista tein aiemmin muutaman taulun. Tapettirullan hinta K-Raudan alesta oli 2e, joten ei voi olla muuta kuin iloinen tästä ideasta. Laatikoista tuli niin ihania. Toinen alennustapetti odottaa kaapissa ja siitä ajattelin tehdä ainakin lahjapusseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti