Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen


Takaisin matka oli sentään hippusen helpompi kuin meno. En silti keksi mistä nauttisin enemmän kuin tunkkaisesta, vetävästä ja likaisesta lemmikkivaunusta haisevien kanssamatkustajien kanssa, joista yksi on jääkarhun sukulainen ja makaa keskellä käytävää. Mene siinä sitten vessaan. Ihmiset ovat ajattelemattomia. Mielestäni koko suomi joutaisi käytöskouluun. Puketumisneuvo junaan: samat vaatteet mitä pitäisit ulkona. Toisin sanoen talvella pue kaikki mitä vaatekaapistasi löydät ja kesällä älä pue mitään. 7 ja puoleen tuntiin mahtui myös matkapahoinvointia sekä viisaudenhammaskipuja.

Pääsiäinen meni viime vuoteen verrattuna rauhallisesti. Torstaina ja sunnuntaina näin ystäviä pitkästä aikaa. Nautittiin hyvästä ruoasta muun muassa omenapiirakasta vaniljajäätelön kera. Minua vaan vaivasi viisaudenhammas koko loman ajan ja rajoitti menoa.

 
Käytimme äidin kanssa koiraa eläinlääkärissä sen samaisen tassun takia, joka aikaisemmin helmikuun alussa oli tulehtunut. Ei mitenkään hyviä uutisia. Perjantaina lähdettiin mökille. Testailtiin projektimme peliä monta kertaa onnistuneesti veljenlasteni kanssa. Kävin pariin kertaan juoksemassa ja R pyöräili mukana. Kävelimme koko porukka jäätä pitkin sillalle, jossa vesi virtasi kiviä pitkin jäälle. Oli hauskaa kunnes R pyörähti mutakasaan. Litimärkinä käveltiin mökille ja kaikki vaatteet meni pesukoneeseen. Pääsiäinen oli yhtä nopeaa ohi kuin tulikin. Oli mukava viettää aikaa läheisten kanssa, nauttia ulkoilmasta ja makoisasta äidin tekemästä ruoasta. Nyt paluu arkeen ja mahdollisesti hammaslääkäriin.


Uuteen nousuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti