Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

lauantai 26. huhtikuuta 2014

Synttärisankari


Synttärisankari eilen.
Tänään ollaankin sitten käyttäydytty erittäin huonosti eikä ole toteltu mitään. Eilinen enkeli on kadoksissa. Söpökö? Pyh, riiviö sanon minä!

Sain taas kevätsiivousinnon ja pesukone on pyörinyt pitkin päivää ja tavarat lennelleet paikasta toiseen. Kaappien sisältökin on käännetty ylös alasin. Vasara on heilunut jo ennen yhdeksää (anteeksi naapurit). Vaihdoin mm. taulukehyksiin kuvia. Oli vaan hirmuhankala valita kun on niin paljon ihania kuvia.


Eilen vietin vapaapäivä omasta tahdosta. Suuntasin myös hammaslääkäriin uudestaan, ei onneksi ollut kuin röntgen niin ei tarvinnut odottaa sitä kolmea tuntia minkä torstaina odotin siellä. Sain antibiootit viisaudenhampaaseen. En kyllä ollut samaa mieltä kyseisen hammaslääkärin kanssa mistään. Toivotaan että nyt saisin sen hampaanpoisto ajan mahdollisimman pian. Sain eilen postista mieluisia kirjeitä kaksi kappaletta eli laskuja. Nämä on mukavia nämä odottamattomat yllätykset hammaslääkärikulujen lisäksi. Lappiin matkakin tulee ikävän asian vuoksi ja sinne menee pakosta rahaa. Kesään asti taidetaan syödä kasvissosekeittoa ja juoda vettä. Toivottavasti saataisiin edes matkan jälkeen hyviä uutisia. 


Parikymmentä puhelua tuli myös eilen soitettua ja siten kaikenlaisia asioita eteenpäin hoidettua. Olen ihme kyllä ehtinyt ja saanutkin jopa luettua lääkehoitoa kaiken tämän tohinan keskellä. Edelleen vaan menee ihmeen kauan siinä, että saa sen kirjan käteen ja kaiken muun ihmettelyyn enne kuin saan silmäni kiinni sanoihin ja keskityn itse asiaan. Ehkä se on vaan asia mikä ei ikinä muutu.



Hetken huokaus taas asunnon ilmeen uusinnalle. Vielä ainakin tykkään. Lähinnä vaan karsin turhia tavaroita pois. <- Minun tapani rentoutua (haha). Enää pari päivää niin saan vappuvieraita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti