Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Echo de menos ya

Takana on paras viikko pitkään aikaan. Se ei olisi ollut mitään ilman aivan mahtavia ystäviäni. Kiitos että viivyitte luonani! Ehdittiin tehdä kaikenlaista. Kävelty on ainakin monta kymmentä kilometriä viiden päivän aikana. Kävimme siis keskiviikkona vappuiluja katsomassa, kaupunkisuunnistamassa torstaina, perjantaina shoppailemassa, kävelemässä ja otettiin aurinkoa, lauantaina lisää kävelyä ja kauppoja, sunnuntaina on yksi kerrallaan käyty asemalle koiran kanssa saattelemassa ja nyt olemme taas kaksin. Takana on useita satoja kuvia, pelailua, elokuvia, hyvää ruokaa ja kuulemma palvelua; ruoka ja palvelu ovat olleet kuin viiden tähden hotellissa. Kyllä lämmittää sydäntä ihanat vieraat. Minä tykkään että vieraani viihtyvät, virkistyvät ja rentoutuvat.



Oli kyllä itsellenikin todella rentouttava viikonloppu. Sai vain nauttia, murehtimatta (suurimman osan ajasta en ajatellut) koulua. Pilaan tämänkin sanomalla että olen lukuaikataulusta tosi paljon jäljessä. Tentit vaan lähestyy koko ajan. Kaiken lisäksi päänvaivaa aiheutti koira, koska se oli täällä ulvonut pariin kertaan ja talon puheenjohtaja kävi siitä sanomassa. Itse kyllä tiedostan milloin se jää levottomasti tänne ja yritän välttää niitä tilanteita. Minua vain harmittaa se, että se on haitannut muita, vaikka kaikin tavoin yritin/yritän olla häiritsemättä naapureita. Haluan vaan että kaikilla naapureilla on hyvä olla. Tiedän kuinka ärsyttävää on metelöinti kun itse olen asunut lapsuuden kerrostalossa.


Kuinka sitten viiden tähden hotellissa syödään? Tein/teimme ruokaa itse. Kävimme vain kerran ulkona syömässä tai itse asiassa haettiin rossosta pitsat kotiin, jotka olivat palaneita ja liian vähällä täytteellä! No ihan sama saatiin ne alennuskupongilla. Jälkiruokina oli päärynäpiirakkaa, suklaakakkua, mutakakkua ja jäätelöä.

 
Pidin vieraista huolta myös poistamalla heidän huolensa ja parantamalla terveyttä mm. hieromalla jalkapohjat, pään, hartiat. Siivous kuuluu tietysti minulle ja keittiöstä saa äkkiä äkkilähdön jos sinne yrittää tulla. No ei kyllä minä otin apua vastaan kun itse en enää jaksanut.


Rahaakin meni, mutta sitä myös tuli. Voitin nimittäin lotossa! Ensimmäistä kertaa lottosin ns. itse omilla rahoilla ja voitin. Sen lisäksi sain mukavia terveisiä Espanjasta. Olen kyllä nyt tyytyväinen, levännyt ja rentoutunut tämän pidennetyn viikonlopun jälkeen. Ihana palata kouluun ja eihän sitä ole enää kuin kaksi ja puoli viikkoa. Mihin tämä aika meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti