Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

lauantai 24. toukokuuta 2014

Päivä mökillä



Mukava päivä jälleen takana. Alkaa jo tuntua lomalta. Heräsin puhelin soittoon ja lähdinkin sitten pirpanoitten kanssa mökille päiväksi. Pystytettiin trampoliinia monta tuntia, paistettiin lettuja, portaitten rakennusta ja hankittiin lievä aivovamma. Onneksi ei käynyt pahemmin ja menosta päätellen kaikki kuitenkin on hyvin. Pirpana sai kuunnella kyllästymiseen asti kysymyksiäni: kuka sinä olet? missä olemme? Huolehtiva isoveli sanoi, ”Olisinpa minä tippunut niin A:han ei kävisi kipeää.” 


Koira haukkui pihalla lenteleviä pääskysiä äänensä käheäksi. Nyt onkin sitten illan nukkunut kuin tukki. Käytiin tervehtimässä naapureita ja sain heiltä uuden muumimamma –mukin! Oli aivan ihana yllätys. Ensimmäisiä itikoita ilmestyi sateen jälkeen; todellisuus Suomen kesän inhottavasta puolesta iski vasten kasvoja. Reippailemassa kävimme, minä juosten ja R pyöräillen. Sitten porukka meni saunaan ja R uskalsi jopa käydä uimassa hyrr. Minä nautin hetken hiljaisuudesta hyvää kirjaa lukien. 

Kaksi vierasta
Harkitsen huomiselle joko suursiivousta tai pyörälenkkiä. Kumpikohan vie voiton? Loppu iltaa viihdyttää loppuottelu Real Madrid – Atletico Madrid sekä kasvispasteijat. (Vihdoin jalkapalloa! Jääkiekko tulee jo korvista ulos, joka vuosi sama hössötys… en edes vaivaudu katsomaan sitä.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti