Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

tiistai 20. toukokuuta 2014

Luenotanaurinkoaluen



Viimeistä viedään. Enää yksi tentti. Sitten olen puolentoista viikon ajan vapaa vaikka valloittamaan maailman. Toisin sanoen valtaan olohuoneen sohvan, ja kasaan viereeni parhaat kirjat sekä palkkaan veljenpojan palvelijaksi. 

Kesästä on saatu nauttia jo useamman päivän ajan. Minä heräsin siihen kuitenkin vasta tänään. (Oikeastaan yöllä heräsin hirmuiseen ukkoseen). On se niin ihanaa hikoilla itsensä kuivaksi ja polttaa päänsä jo ensimmäisellä lenkillä auringon paisteessa. Saada migreeni pelkästä ulos vilkaisusta ja katsoa kateellisena, koulusta kotiin pyöräillessä, kun ihmiset nauttivat kylmästä jäätelöstä ja minä vaan menen sisälle (parvekkeelle polttamaan itseäni) LUKEMAAN.


Kesän huomaa tulleen myös ihmisten käytöksestä. Osaahan nämä tyypit hymyilläkin! Ystävällinen käytös silti kummastuttaa muita edelleen. On se näköjään tehnyt vaikutuksiakin, kun kahvi kutsuja satelee ilmasta.  

Kävimme pitämässä esitelmän hoitokodissa henkilöstölle. Se oli onneksi viimeinen esitelmä tälle keväälle! Onnistuneesti siis ohi. Harjoittelu lähestyy uhkaavaa vauhtia ja tavoitteet ovat… no öö tekemättä. Palaan asiaan kun nousen sieltä sohvan pohjalta (jos nousen).

Ei vaineskaan, vaan ihanaa kesän alkua teille kaikille! Loman alkaessa yritän olla ahkerampi täällä blogin suunnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti