Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

torstai 23. tammikuuta 2014

Illasta aamuun

Työvuorojen suunnittelussa voisi joku hieman käyttää järkeä. Nimittäin ensin ilta ja heti seuraavana päivänä aamuun ei ole mistään kotosin. Eilen olin ihan poikki sekä sekasin koko päivästä ja yritin väkisin saada unen, että jaksan tämän päivän. Kun kaikki on uutta ja opittavaa paljon. Tuntuu etten olisi nukkunut ollenkaan. Eilen meni ylitöiksi, mutta muuten oli tosi mielenkiintonen päivä ja sain nähdä uusia paikkoja. Eräs mummo antoi minulle elämän ohjeita. Lähinnä opiskeluun liittyen. Ne olivat hyviä, vielä kun muistaisi noudattaa niitä.

Tänään arvasinkin että migreeni varmaan yrittää heti kun töistä pääsee ja niinhän se teki. Jyskyttävä päänsärky vaan onneksi eikä pahempaa. Lääkkeitä minä en suostu syömään, vasta sitten jos sängystä ei ylös pääse niin on pakko ottaa lääke.

Töitten jälkeen hain veljenlapset hoidosta, siitä en tiennyt kun vasta töistä lähtiessäni. Heidän kanssaan vietettiin aikaa kunnes isänsä tuli kotiin. Sain samalla harjoittelun tavoitteet tehtyä ja lähetettyä opettajalle. Iloinen yllätys oli kokous-ja neuvottelutaidon numero, joka oli vihdoin ilmestynyt. Yli kuukauden myöhässä kun normaali tarkistus aika on yleensä se pari viikkoa. Nyt väsyttää ihan liikaa ja silti haluaisin tehdä vaikka mitä. Ehkä huomenna ennen iltavuoroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti