Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Dia 9

Ihanaa herätä lintujen lauluun ja vesisateen ropinaan. Vesisade on ihanan rauhoittava ja sisällä on mukava kääriytyä huopaan ja juoda jotain lämmintä. Ulkona olo vesisateella nyt on asia erikseen tai no riippuu tilanteesta. Oikeastaan tykkään kaikista vuoden ajoista. Kesästä tykkäisin enemmänkin jos ei olisi niitä iljettäviä pieniä verenimijöitä joka paikassa, ainakin Suomessa.

Tänään käytiin viereisessä kylässä, jossa oli iso ostoskeskus. Vanhin poika on lomalla, joten vietiin hänet lapsiparkkiin ja mentiin äidin kanssa ostoksille. Aivan mahtavia vaatekauppoja ja kaikki on niin halpaa Suomeen verrattuna! Olen ihan rakastunut tuohon ostospaikkaan. Pitää vaan varoa ettei osta liikaa, jotta kaikki mahtuu matkalaukkuun. Tällä reissulla tarttuikin mukaan vain lämpimämpi paita, joka oli alennuksessa. Vaatekauppojen jälkeen suuntasimmekin ruokaostoksille. Se kauppa se vasta iso oli. Löydettiin minulle kuitupitoisempaa leipää (alkaa jo tuo pullaleivän syöminen riittää). Taas ruokaa ostettiin melkoinen määrä; kolme täyttä ostoskärryllistä. Ei meinannut kaikki edes mahtua autoon.

Huomenna suuntaan kielikoululle taso testin tekoon. Huomenillalla tänne sitten tuleekin vieraita ja minulla alkaa pieni loma (jo nyt). Suunnitelmissa kuitenkin on, että me lähdetään porukalla tutustumaan Madridin nähtävyyksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti