Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Leppoisia kesäpäiviä

Lämpimiä päiviä on riittänyt tähän päivään asti. Eilinen oli todellinen rentoutumispäivä, ainakin iltapäivästä, kun aamupäivän epämukavammat menot pistoslaitoksessa oli hoidettu. Oli sekin kohtuu mukava käynti, vaikkakin aikaa vievä. 

Aamupäivän jälkeen suunnattiin Nonnan (se melkein sisar) kanssa kaupungille. Hän tuhlasi lahjakortteja upeisiin löytöihin, minä taas havaitsin jotain niin piristävää, nimittäin tänne tulee kakkutarvikekauppa! Kuinka ihanaa! Kesäiseen tapaan nautittiin myös raikkaan viilentävät mehujäät.

Iltapäivästä menimme vielä nurmikolle viettämään aurinkoista päivää koirien kanssa. Siellä seuraan liittyi sattumalta paikalle tulleet tutut. Oli kyllä ihana päivä. 


Tänään olen kuitenkin iloinnut myös siitä, että vihdoin tuo painostava ilma purkautui sateena. Toisaalta harmittaa  kun ihmiset ovat olleet niin kesäisellä tuulella ja koko kaupunki ihan eritavalla elossa, mutta eiköhän niitä lämpimiä päiviä vielä tule. Minun oloa helpottaa paljon, ettei sisällä tarvi pakahtua yli 30 asteen lämpöön. 

Huomenna saan koirakaverin kyläilemään päiväksi. Nyt yritän kerätä voimani ja keskittymiseni opiskeluun, vaikka vähän hankalaa onkin. Joskus sillekin täytyy vaan antaa aikaa. Sillä asenteella, että tärkeintä ja mukavinta on oppiminen, ei se kurssin suorittaminen. 

P.s. Kuva julkaistu ilman lemmikin lupaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti