Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

torstai 27. maaliskuuta 2014

Jos pystyisi nukkumaan silmät auki,

olisi luennolla hiljaista porukkaa. Lääkärinluento: 158 diaa ja puolitoista tuntia aikaa käydä ne läpi. Mahdollistako? No on kun ”Käydään lyhyesti nämä urologiset sairaudet”, ”Kerron lyhyesti”, ”Tästä vaan lyhyesti”. Paljon latinaksi puhumista, liian väsyneitä oppilaita sekä luennoitsija, ja liian vähän aikaa. Mainitsinko jo ajasta? Opin siis erinomaisesti asian. Kysykää mitä vain! Ai mikä on urologinen sairaus? No öö…

Muuten oli tosi mukava päivä pitkästä aikaa tai toisin sanoen oli tosi hauskaa projektitoiminnassa. Aamun ensimmäiset luennot olivat rouva dramaattisen pitämät ja seuraavat hitaan sekavia, (jätän nyt mainitsematta kenen pitämät…) joiden aikana ehdin miettiä viikonlopun syömiset ja suunnitella lukemiset.

The voice of the story

Meillä on enää kaksi kertaa projektin tekemistä varten ja tällä hetkellä se näyttää hyvältä, vaikka pojat joutuvatkin omalla ajalla tekemään vähän ekstraa. Tänään olimme äänittämässä tarinaan ääniä ja nyt ovat poskilihakset kipeänä ja päähän sattuu. Meitä oli viisi siivouskomeron kokoisessa äänitysstudiossa. Happi oli vähissä ja lämpötila kuin Kanarialla. Aikataulu oli rajallinen, mutta nyt on äänet paketissa ja toinen paketti pilalle menneitä joskin kyllä hauskempia ääniä. Projektista lisää kun se on julkinen.

Parhaimmat äänen muuntajat ja äänitysvastaava, ohjaaja on kameran takana.

Olin vähän ennen kuutta kotona ja kohta lähdetään koiran kanssa pitkälle lenkille. Olemme löytäneet uusia reittejä, joita nyt innolla kahlataan läpi. Aivan ja olihan meillä tänään lääkelaskutentti sisätauteihin, jonka tuloksia odottelen positiivisella mielellä, ainakin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti