Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Radalla taas



Vauhdikas viikonloppu takana ja ikävä on jo kova. Lapin matkaajat lähtivät eilen aamupäivällä takaisin kotiin. Hauskaa oli ja tekemistä riitti. Naapurit varmasti kiittelevät hiljaisuutta. Kahdesta lapsesta, kolmesta aikuisesta ja koirasta lähtee yksiössä melkoisesti ääntä. Kaapit on taas täytetty ruoalla ja koirakin sai uuden ruokasäkin. Äidin kanssa kierrettiin myös kirpputorit, josta löydettiin seitsemällä eurolla parvekkeelle pöytä. He kävivät testaamassa myös uimahallin, mutta minä jäin A:n kanssa kotiin, koska hänellä oli ollut aamulla kuumetta. Kiitos vieraille! Ihana kun kävitte ja tulkaa taas.




Tein vieraiden lähdön jälkeen suursiivouksen rivakalla tahdilla ja sain verinäytteenotto käteni kipeäksi typerän lattialuutun takia, joka ei suostunut yhteistyöhön. Aika menikin nopeampaa kuin luulin ja pakkaamiselle ei jäänyt kovin paljon aikaa. Kaikki kuitenkin näyttää olevan mukana. Junan lähtöön oli puolitoista tuntia kun tajusin, että olin ostanut lipun väärälle päivälle. Hienoa! Olin jo laittanut kaiken valmiiksi, joten päätin uhrata viisi euroa ja lähteä asemalle vaihtamaan lipun. Siellä asiakaspalvelutaidoton asiakaspalvelija sanoo, että asemalta vaihdettaessa tulee euron lisämaksu. No hemmetti kun sitä lippua ei voi vaihtaa muualla kuin asemalla tai soittamalla melkein kaksi euroa minuutilta maksavaan numeroon. Junassakin oli tympeä konduktööri. Ja koiravaunut ovat aina siivoamatta. Olen allerginen koirankarvoille. (Oma koirani ei allergisoi). VR nyt on pahasti moni asia pielessä. Taidan tulla linja-autolla täältä pois. 

R innostui kuvaamaan

Nyt olen siis ystäväni luona kyläilemässä. Hänellä on koulua, joten saan itsekin päivällä luettua opiskelukirjoja. (En lupaa mitään.) Tänään ajattelimme mennä kauppoihin etsimään ystäväni uuteen asuntoon puuttuvia juttuja. 

Mukavaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti