Veljenpoika halusi mustikkapiirakka, joten täytyihän sitä leipoa. Vieläpä kun mustikat ovat nyt parhaimmillaan juuri poimittuina. Tähän ohjeeseen ei tarvitse edes vatkainta. Helppoa ja nopeaa syysherkkua!
Pohja:
1 dl juoksevaa margariinia
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl grahamjauhoja
1/2 dl kaurahiutaleita
1/2 dl soijajuomaa/vettä
4-5 dl mustikoita
Muru:
1/2 dl sokeria
1 1/2 dl kaurahiutaleita
1/2 dl juoksevaa margariinia
-Sekoita sokeri ja margariini keskenään sekä mittaa jauhot erikseen toiseen kulhoon. Lisää jauhoseos sokerin ja margariinin joukkoon.
-Painele taikina piirakka vuokaan.
-Lisää mustikat pohjan päälle.
-Sekoita muut päällisen ainekset keskenään ja levitä muruseos mustikoisen päälle.
-Paista 200 asteessa 20 minuuttia
P.s. Ohje on täysin vegaaninen kun margariini ja maito ovat kasvisperäisiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti