Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa

torstai 18. elokuuta 2016

Neljäs vuosi jo

Ensimmäinen opiskeluviikko neljännen vuoden opiskelijana alkaa olla ohi. Täytyy sanoa, että on aivan mahtavaa taas opiskella. Olen hurjan kiitollinen menneistä opiskeluvuosista ja tahdon saada tästäkin vuodesta mahdollisimman paljon irti. Myönnän silti odottavani jo valmistumista ja eräänlaista vapautta. 


Tunteja ei mitenkään mahdottomasti ole, mikä on toisaalta mukava koska tykkään mielummin opiskella itsenäisesti. Toisaalta käytäntöön kaipaisi enemmän opetusta, mutta kun kaikesta säästetään, niin myös tunneista. Harjoittelupaikkoja on tänä vuonna vaikeampi saada, joten täytyy vaan toivoa parasta, että saisin kaikki harjoittelut ajallaan suoritettua. 

Kaikki ei ole ollut niin itsestäänselvää. Nyt kun kaiken pitäisi olla hyvin, olen onnellinen että voin opiskella. Jotenkin sitä arvostaa asioita eritavalla. Myös kokemukset kasvattaa paljon ja huomaan näkökulmien laajentuneen valtavasti. 


Kiireinen syksy on edessä, mutten anna sen haitata. Vaikka tykkään kyllä hyvästä stressistä. Se antaa energiaa opiskeluun ja sen jälkeen fiilis on mahtava. Kyllä sitä silti huomaa tarvitsevansa tukea. Yhdessä selviää mistä vaan!

Kiitos läheisille!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti